Haldane

  • slide0
  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide5
  • slide6
  • slide7
  • slide8
  • slide9

Description

Haldane was bought as a family home with growing teenagers. Having been a student let for many years the city centre property was in need of a complete refurbishment throughout, internally and externally, before the new owners could move in. All of the original features have been retained and improved, including the staircase which is now a striking feature of this impressive property. The open-plan kitchen is complemented by sleek high gloss white units, a high level table and central island. Light flooring throughout enhances the sense of space which is further improved by the large windows and glass doors connecting with the outside. The secluded paved patio can be accessed from the kitchen via bi-fold doors bringing the outside in and increasing the usable space available within the property, particularly desirable as your children grow into adults.